logo

Потребители изброиха най-лошите авиокомпании в света

Потребители изброиха най-лошите авиокомпании в света

Сред тях са Frontier Airlines, Iberia Express, American Airlines и Air Canada

Чуждестранни абонати посочиха най-лошите авиокомпании в света. Сред тях са Frontier Airlines, Iberia Express, American Airlines и Air Canada. Те споделиха мнението си във форума на Reddit.

Рускиня посети Германия и назова 4 неприятни факта за немците

Най-много гневни коментари получи American Frontier. Един от абонатите по-специално написа, че не би посъветвал никого да лети с тази авиокомпания. Той отбеляза, че пътниците може да не бъдат предупредени за отмяната на полета, така че те трябва независимо да наблюдават възможните промени. „Обикновено се случва без обяснение“, добави той.

Пътникът беше възмутен и от факта, че в самолетите на авиокомпанията няма наклонени седалки, няма интернет и първа класа. „Няма спор, най-лошата авиокомпания е Frontier“, добави друг потребител. „Те имат безразлично и пренебрежително отношение към клиентите.“

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

Един коментатор също критикува American Airlines. По думите му заради служителите на тази авиокомпания той е загубил багажа си. „Да, и също така, дори не се опитвайте да се свържете с техния кол център“, подчерта той. „Можеш да се откажеш още преди да си започнал да го правиш.“

Друг потребител беше иумен от факта, че Air Canada постоянно е класирана като най-добрият превозвач в Северна Америка. „Може би са най-добрите сред най-лошите авиокомпании на планетата“, каза той.

„Истински ад“ описа авиокомпанията Iberia Express един от потребителите на форума. „Служителите на авиокомпанията объркаха багажа ми на името на друг пътник и все пак имаха дързостта да спорят с мен и да начислят допълнителна такса за носене на чанта, въпреки че багажът ми вече беше платен по време на закупуването на билета“, каза той.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

бахти

бахти 07.10.2022 19:59

киликандзера