logo

Пътник, поръчал веганска храна, бе принуден да гладува по време на 10-часов полет

Пътник, поръчал веганска храна, бе принуден да гладува по време на 10-часов полет

Въпреки това Портър отбеляза, че накрая една от стюардесите я спасила от глад

На пътничка от самолет, която предварително поръча специална храна за вегани, беше предложена само бутилка вода. Момичето сподели историята си във видео в TikTok - за два дни видеото събра близо милион гледания.

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

Туристическата блогърка Мириам Портър каза, че е прекарала 10 часа в полет на Air Canada на дълги разстояния от Торонто до Франкфурт. Момичето се оплакало, че въпреки факта, че е поръчало вегански ястия на борда предварително, вместо обещаната храна, тя е била принудена да се задоволи с една бутилка вода. Пътничката се пошегува, че е била почерпена и със салфетка.

Въпреки това Портър отбеляза, че накрая една от стюардесите я спасила от глад - член на екипажа донесъл плодове и леки сандвичи на блогърката от тези, които се сервирали на пътниците в бизнес класа.

Млад турист загина по нелеп начин на летището в Атина

Абонатите бяха възмутени от отношението на авиокомпанията към своите клиенти и си припомниха подобни лични истории.

И така, много от тях признаха, че също са забравили да донесат специална храна или са им дали малка порция - едно момиче каза, че по време на дългия полет са й предложили "малка кифличка с три резена тиквички", друго трябвало да се напълни с хумус с гевреци.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!