logo

Скандално ВИДЕО: Гол до кръста турист се забавлява с вино и стюардеса на борда

Скандално ВИДЕО: Гол до кръста турист се забавлява с вино и стюардеса на борда

Scoot Airways започва разследване на вирусно видео на турист с алкохол на борда

Авиокомпанията Scoot Airways започна вътрешно разследване заради вирусно видео, което предизвика обществен отзвук. На видеото турист се забавлява на борда на самолет със стюардеса и много алкохол.

Как да преборим скуката по време на дълго пътуване

И така, в началото на 2021 г. германски пътник публикува 15-секундно видео в социалните си мрежи, което показва полета му със сингапурската авиокомпания Scoot Airways.

На кадрите се вижда как туристът и негов приятел се наслаждават на времето, прекарано на борда. Мъжете свалят ризите си и поръчват повече от 12 бутилки вино, които стюардесата им носи в голям жълт контейнер.

Стюардесата, която също е заснета на видеото, се опитва да успокои бушуващите пътници с жестове тип "по-тихо", но мъжете продължават да се забавляват. Отбелязва се, че видеото бързо стана вирусно, набра около 600 хиляди гледания и голям брой негативни коментари.

Kъде е най-опасно да поставите смартфона си в самолет

Авиокомпанията смята поведението на туристите за срамно и подкопаващо авторитета на превозвача и започна вътрешно разследване.

Пътешественикът премахна публикацията от акаунта си и обясни, че видеото е инсценирано и заснето само за развлекателни цели.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Готин Джендър

Готин Джендър 18.01.2022 4:07

Да ми падне туристчето така подпийнал, ще му обърна резбата без да разбере :)

Блюзалки

Блюзалки 18.01.2022 9:19

къде са кадрите? Дали г.зът на Дюбелан ги е скрил?