logo

В Индия ме нападнаха травестити от кастата "Хиджра"!

В Индия ме нападнаха травестити от кастата "Хиджра"!

Поискат ли ти пари, е по-добре да им дадеш, иначе...

Само в Индия те са един милион. Каста под името "Хиджра", където членуват транссексуални, травестити, кастрати и т.н. , които напоследък се определят като Третия пол. Според местни сведения, поне един милион индийски селяни са слагали члена си на табуретка, а старейшината в кастата го реже с ръждясал нож... Тази операция е незаконна и се прави тайно по мазетата.

Гданск – полското бижу на Балтийско море

В Индия, Бангладеш, Пакистан - срещат се навсякъде: по улиците, в обществения транспорт. Те се движат в малки стада (сами рядко ще ги срещнете) и се открояват по външния си вид сред останалите жители на изброените страни.

Между другото, най-голям ужас, който можете да преживеете, е когато във влака такова създание ви събуди през нощта, а вие още не знаете къде се намирате, спомня си българин, изживял стресиращото преживяване. Ще ги различите по характерните памучни ръце, които ги издават. Когато свикнеш с първоначалното противоречиво чувство от външния им вид, разбираш, че това са доста готини хора.

Те правят всичко за пари. Затова по-добре им дайте някакви пари - смята се, че ако хиджа прокълне човек, тогава той ще загуби мъжката си сила. Жените могат да станат безплодни. А индийското правителство е прибегнало до хитър трик: хиджамите са натоварени със събирането на данъци. Опитайте се да не плащате! Събирането на данъци се е увеличило многократно.

Защо стюардесите вече няма да носят грим

Накратко, идва този  от "третия пол" при теб на улицата ... И казва: "Дай пари, минимум 500". И ще дадеш, няма мърдане!

Направиха класация с най-мръсните морета - и тя хич няма да ни хареса

Иначе те могат без разрешение да дойдат на всяко празненство: да танцуват на сватби, на тържества за раждане. Ако разберете колко пари припечелват, ще се убедите, че е много изгодно да бъдете травестити в Индия. Останалото е проституция, измама и т.н. Накратко, нищо престъпно.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай