logo

Хотелиерка разкри как да проверите за дървеници в стаята си

Хотелиерка разкри как да проверите за дървеници в стаята си

„Ето как проверявам стаята си, преди да разопаковам багажа и да се настаня“, каза Хейли

Потребителка на TikTok на име Хейли, която работи в хотел, показа на последователите си как да търсят дървеници в хотелска стая. 

Прераждане! Как грузинската столица стана невероятна за броени години ГАЛЕРИЯ

„Ето как проверявам стаята си, преди да разопаковам багажа и да се настаня“, каза Хейли.

Според жената, на първо място, трябва да потопите стаята в пълен мрак - изключете осветлението и дръпнете добре завесите. В търсене на дървеници тя препоръча да използвате фенерче за смартфон.

"Когато всичко е изключено, ще пропълзим под завивките. Тук имаме подложка за матрак, но трябва да проверим всички гънки", каза Хейли.

Какво се случи с пътник в самолет, оплакал се от силния парфюм на момичето до него

Тя уточни, че дървениците се събират в гънките и ъглите на леглата. Според работника на хотела трябва да се търсят не само дървеници, но и техните следи.

„Търсят се и капки кръв, защото това също не е добър знак“, предупреди тя.

Тя заключи, че е необходимо да се провери леглото за наличие на дървеници, преди нещата да бъдат разопаковани, така че насекомите да не пропълзят в куфара. 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ужас в Мрака !

Ужас в Мрака ! 30.10.2022 17:50

Дървениците са по неизтребими и от хлебарките ! Водихме повече от три месеца битка с тях докато се отървем ! Накрая попаднахме на Станислав , който се справи с тях ! Преди това изръсихме над 500 лева при други фирми , които се пробваха неуспешно в неравната битка !

РАЙНА

РАЙНА 31.10.2022 2:50

ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД Е ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ВСИЧКИ МЕБЕЛИ И ДРЕХИ И ИЗГАРЯНЕТО ИМ ТЕЗИ ГАДИНКИ СА МНОГО ИЗДЪРЖЛИВИ,ДЪРВЕНИЦАТА ИЗДЪРЖА 2 ГОДИНИ БЕЗ ДА СЕ ХРАНИ ТОЕСТ ДА ПИЕ КРЪВ

Ivanov

Ivanov 28.10.2023 15:22

Elementarno i bezvredno gi iztrepvam do krak s 3 proceduri prez 5 dni.. Cyalata rabota zaedno s praskalkata izliza kam 15 leva ... za 3 proceduri.. napalno bezvredno nyama nujda ot provetryane ili protivogaz (maska) i .t.n