logo

Британците си имат техен Слънчев бряг за напиване и диви партита

Британците си имат техен Слънчев бряг за напиване и диви партита

Десетки барове и клубове в града отварят широко вратите си за разюздани купонджии всяко лято

Известно е, че от много време насам Слънчев бряг е любимо място на британците за евтина почивка, безпаметно напиване и разюздани партита. Обитателите на Острова са известни с разпуснатото си поведение по време на почивка и са окупирали няколко курорта по света, където да беснеят на воля.

Освен Слънчев бряг, друга прочута „столица на британския пиянски туризъм“ е испанският Бенидорм.

Напоследък, обаче, поданиците на крал Чарлз III преоткриват красивите места на родния си остров – тенденция, която се засили особено много по време на пандемията. И така си намериха място, на което спокойно да се държат като на Слънчев бряг.

Британски вестник омайва с разказ за България

Борнмът (Bournemouth) е мястото, което има всичко необходимо за един пиянски уикенд с приятели.

За през деня там има красива плажове, два от които дори са нудистки. Но когато падне нощта, градът се превръща в истинска купонджийска столица, особено когато става въпрос за ергенски и момински партита, пише „Дейли Мейл“.

Въпреки че алкохолът не е толкова евтин, колкото на Слънчев бряг – средно една халба бира струва 4 паунда, сравнено с Лондон, където бирата е 6 паунда, цените са доста добри. Освен това не е проблем да намерите промоции с „щастлив час“ и евтини шотове почти по всяко време.

Не е изненадващо, че Борнмът е предпочитано място за момински и ергенски партита. Десетки барове и клубове отварят широко вратите си за разюздани купонджии всяко лято.

Фирма за момински и ергенски партита обяви, че е организирала двойно повече събития в Борнмът през 2022 г., отколкото в Барселона. 76 групи сапосетили крайбрежния град само за един уикенд. Всъщност Борнмът бие по брой момински и ергенски партите дестинации като Ибиса и Краков.

В разгара на сезона градът е пълен с нафиркани младежи, облечени в булчински дрехи, пенис костюми и надуваеми динозаври всяка събота вечер.

Клубовете в Борнмът се трудят неуморно и организират големи събития, обстрелват момичета с бира около дансинга, изстрелват конфети и пускат лъскаво облечени промоутъри да предлагат тонове алкохол.

Някои барове на плажа оставят пияните си клиенти да осъмнат там и направо да започнат да събират тен, когато нощите са топли.

Сълзата на Афродита - гръцкото райско кътче, вдълбано в скала, което трябва да посетите СНИМКИ

Борнмът също има евтини хотели, които могат да се резервират за един уикенд. Има такива, които започват от 30 пунда за нощувка. Няма да е никакъв проблем да си наемете къща, където да купонясвате с приятели.

Ако човек успее да се надигне от леглото и да отиде на закуска, в града има много различни развлечения. Можете да се качите на парти круиз с барбекю и диджей на борда, да карате картинг, да правите бирени велообиколки или да си купите пакети за СПА и джакузи на открито, гола живопис и дори класове по танци на песните на „Спайс Гърлс“.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

пешо

пешо 25.05.2023 7:28

Тези всичките работи ги има на най - известните места за нудисти . На подводниците от ВМС . Изплуват и се мятат ...

Коки

Коки 25.05.2023 8:48

Английската Измет да си стои на умрелия остров. Деградирала Нация. Добре че са чужденците за да им дърпат държавата.