logo

Маса народ се издави в Гърция, властите с важно предупреждение

Маса народ се издави в Гърция, властите с важно предупреждение

Предупреждават се предимно възрастните хора да посещават само плажове със спасители и да се избягва дълго стоене на слънце

На туристите, почиващи в Гърция, се препоръчва да ходят на плажове със спасители. В последните дни отново има случаи на удавени в морето. До Атина пък глобяват с хиляда евро за игра на тенис.

Зачестиха случаите на удавени туристи поради неспазване на предупрежденията на властите за опасни участъци в морето. В сряда за пореден ден има три жертви в различни райони на страната.

Цените по морето: Цаца за 10 лв., почивката в Гърция не е по-евтина

Предупреждават се предимно възрастните хора да посещават само плажове със спасители и да се избягва дълго стоене на слънце. Плуването в морето трябва да е съобразено с възможностите на всеки, предупреждават специалисти, спасили на плажа много хора от фатален край.

Педиатри пък информират, че имат много случаи на деца с различни здравни проблеми след продължително излагане на слънце.

"Тайният Санторини" - едно от последните запазени кътчета в Гърция

На плажовете до Атина, популярни като атинската Ривиера, е забранено на туристите да играят тенис, защото пречат на почивката на живеещите близо до морето. Местният кмет съобщи, че глобата е 1000 евро.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

evlogi

evlogi 29.06.2023 11:16

Поредната глупост.

Глупости

Глупости 29.06.2023 18:10

Няма такова нещо тука няма вълни грам

Валери

Валери 29.06.2023 21:46

Не ходете на нашето смотано море. Това е капан за мишки. И без това не е "нашето"а на смотаните местни селяци които най брутално ни мамят и крадат!

Roskata

Roskata 29.06.2023 22:19

Na.aletecenite vmesto da pluete Garcite.I mofeto im more i otnoshenieto na nivo A na nasheto lainomorie cenite do tavana i na kakvo otgore

Roskata

Roskata 29.06.2023 22:25

Te imat tolkova mnogo ostrovi i ima kakvo da se vidi a thk samo zastroqvane .Sprete se be nqma vazduhi vsqka godins ima nqkakav incident.I ksto pisha ne mi istrivaite komentarite tozi mi e 4 a publik. Samo 1

Цачев

Цачев 30.06.2023 6:44

Аре близз,стига антиреклама ..умрял от слънце,припаднал на плажа не е удавен....!!!!

Иван

Иван 30.06.2023 8:44

В Гърция е спокойно, хубаво море, хубава храна, спокойни хора, само българите и румънците създават напрежение с присъствието си, злобното излъчване и комплексарки действия.

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 30.06.2023 10:26

Да,но има един българин,който не излъчва злоба и няма комплексарски действия.И това сте вие,нали господин Иван?