logo

Мистериозна атракция на райска дестинация - как е попаднала там

Мистериозна атракция на райска дестинация - как е попаднала там

Никой не знае със сигурност как се е озовала там, затова привлича много любопитни посетители

Изоставен Boeing 737 е паркиран насред поле в красивия остров Бали. Той е там от години и никой не знае със сигурност как е попаднал там. Заради мистерията около пристигането ѝ на недостъпното място машината се превърна в популярна туристическа атракция.

Големият самолет се намира в кариера недалеч от туристическия център и плажа Пандава.

Защо на Бали при отлив в морето влизат само смелите и глупавите

Някои балийци предполагат, че самолетът е бил докаран на части и сглобен там от амбициозен предприемач, който планирал да отвори ресторант в него. Съобщава се също така, че ресторантът е свършил парите за завършване на проекта, оставяйки машината в кариерата.

 

Самолетът се превърна в туристическа атракция, а туристическите гидове казват, че е трудно забележим и че се намира до купчина транспортни контейнери. Самолетът няма идентификация или маркировка върху него.

Това не е единственият изоставен Boeing 737 на острова. Други „пенсионирани“ самолети са забелязани на различни места, а някои се използват като туристически атракции.

Блогър показа грозното лице на Бали! От оживения рай няма и следа СНИМКИ

Един от тях лежи точно до близкия Dunkin Donuts с крило, облегнато на стената на съоръжението.

Друг изоставен самолет беше видян на върха на скала на плажа Nyang-Nyang през 2021 г. Самолетът беше изтеглен на върха на скала в Бали миналата година благодарение на инвестициите на предприемач, който искаше да го използва, за да създаде туристическа атракция.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай