logo

Това са някои от най-странните оплаквания на туристи

Това са някои от най-странните оплаквания на туристи

Отпускар се жалвал от туроператора си, че пясъкът на плажа е прекалено бял

Понякога от услугите по време на ваканцията наистина има много какво да се желае. Но има ситуации, когато самият пътешественик не вижда линията между истинския недостатък и личната му прищявка. Прочетете повече за това, от кое се оплакват туристите.


Хотелски табели

"Табелата" Не безпокойте "висеше от вътрешната страна на вратата. Обърках се и реших, че служителят на хотела ме е заключил."

Информираме ви, че табелите и надписите върху тях са проектирани така, че гостът с тяхна помощ да уведоми персонала на хотела какво трябва да се направи: или не нарушавайте спокойствието ми, или почиствайте стаята.

4 малко известни места по света с убийствена радиация, за която е виновен човекът

По подразбиране почистването в хотела се извършва толкова често, колкото е указано в правилата на хотела, но ако не искате да бъдете посещавани, можете просто да окачите този знак навън.


Легла в стаята

Преди няколко години в мрежата се появи новина, че млада двойка е подала жалба от хотела си поради несъответствие на искания номер с декларирания. Звучи съвсем адекватно, нали? Но същността на недоволството им беше различна: въпреки факта, че гостите поискали стая с две отделни легла, им била предоставена стая с обща спалня. След празниците момичето забременяло и обвинява хотела за това. Тя е дълбоко убедена, че ако леглата били отделни, тогава нямало да настъпи бременност. Кое според вас е логично?


Проблеми с плажа

Турист обвини своя туроператор в измама, протестирайки, че пясъкът на плажа е бял. Макар и на изображението в брошурата на пътешественика, той бил жълт!
Друга отпускарка била недоволна от персонала на хотела, който работел на плажа.

Родопската теснолинейка влезе в топ 10 на най-добри пътувания с влак в Европа

Всеки ден тя маркирала шезлонга си, оставяйки лентичка върху него, но вечерта шезлонгите били отнасяни и лентата винаги бивала развързана. Момичето не се отказвало и всеки път отново завързвало лентата, като по този начин маркирала „шезлонга си за плаж“. Тя се възмутила, защото работниците на плажа въпреки това продължили да го прибират нощем.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай