logo

Туристи останаха затворени заради най-силния снеговалеж от 25 г. насам и станаха онлайн звезди ВИДЕО

Туристи останаха затворени заради най-силния снеговалеж от 25 г. насам и станаха онлайн звезди ВИДЕО

На 5 януари пътешественичката Британи Кларк-Харгрейвс и съпругът й Кори от Олимпия, Вашингтон решават да се отправят към град Ливънуърт, за да прекарат уикенда там

Американски туристи отидоха да празнуват Коледа в съседен град и заседнаха в него за няколко дни заради обилен снеговалеж. Те споделиха историята си в социалната мрежа и станаха известни.

Пътници празнуваха Бъдни вечер на летище заради леден блок, паднал върху самолет

Двойката публикува видеото в споделен акаунт в TikTok.

На 5 януари пътешественичката Британи Кларк-Харгрейвс и съпругът й Кори от Олимпия, Вашингтон решават да се отправят към близкия град Ливънуърт, за да прекарат уикенда там и да отпразнуват Коледа.

Туристите обаче трябвало да си вземат почивка и да останат още няколко дни, тъй като животът в града спрял напълно заради обилния снеговалеж.

Във видеото двойката показва ситуацията в града: на кадрите се виждат безлюдни улици, затворени магазини и високи снежни преспи. Според американците те са попаднали в най-силния снеговалеж от 25 години в региона.

„Всичко в града е затворено. Всички пътища и движение са блокирани за три дни“, се казва в надписите към видеото. Видеото бързо стана вирусно и събра повече от милион гледания за няколко дни, правейки двойката Кларк-Харгрейвс звезди.

Прераждане! Как грузинската столица стана невероятна за броени години ГАЛЕРИЯ

Абонатите в коментарите под видеото се интересуваха от особеностите на живота им тези дни, посъветваха ги да проверят прогнозата за времето преди пътуване, а също така сравниха историята си с началото на романтичен филм.

„Добре дошли във Вашингтон, климатът ни се променя и ние не разбираме какво става“, „Надявам се, че сте се прибрали благополучно“, „Най-лошото място да бъдете заклещени!“, „О, не, по-добре да гледате снеговалеж на уеб камера”, пишат потребителите.

Коментирай