logo

Служител в голо СПА разкри как се справят с разгонените клиенти

Служител в голо СПА разкри как се справят с разгонените клиенти

В СПА зоната не са разрешени никакви устройства с камера, тъй като тя е „свободна от текстил“ и хората се притесняват за личното си пространство

29-годишен служител в СПА център, където посетителите влизат без дрехи, разкри любопитни подробности за работата си.

Феликс Кюн е мениджър на сауна в Берлин. Той разказва за заниманията си пред „Бизнес Инсайдър“.

Той започнал да работи в СПА центъра през 2014 г., когато бил студент. Сега той ръководи целия сауна отдел. Общо в центъра работят 240 души, а той ръководи 68. Обикновените СПА центрове нямат толкова много работници.

Най-шокиращите СПА преживявания, разказани от жени 18+

В СПА зоната не са разрешени никакви устройства с камера, тъй като тя е „свободна от текстил“ и хората се притесняват за личното си пространство.

Гостите не ходят голи през цялото време – само в басейна и сауната. В останалата част от центъра трябва да бъдат с халат.

„Трябваха ми няколко седмици, за да свикна с голотата – не с гостите, а с колегите си, защото се преобличахме едни пред други. Но голотата не е голяма работа тук, особено след като в Източна Германия има нудистки плажове. Родителите ми са от там, така че познавам тази култура. Това е просто естествено и ние се приближаваме един към друг като човешки същества“, казва той.

„Приятно е да бъдем с другите без някой да ни съди. За мен това е абсолютно нормално“, добавя той.

„Според правилата ни, гостите трябва да се въздържат от интимност, но понякога хората се опитват да правят секс. Някои влизат, виждат много голи тела и си го мислят.

Когато са там с партньора си и са изпили няколко чаши вино, е много лесно да се окажат близо един до друг. Обикновено това не става в горещата 95 градуса сауна, а повече в парните бани, където температурата е 70 градуса.

За да ги спрем, ги караме да осъзнаят, че са на обществено място, където другите хора могат да се почувстват неловко. И ако не са ОК с това в крайна сметка им казваме да си тръгнат“, споделя той.

Феликс разкрива и тайните на пълноценното изживяване в сауната. „Ако сте нови това, започнете със сауна на 70 градуса, след това преминете на по-гореща. Най-важното е да слушате тялото си и неговите реакции. Ако усетите дискомфорт, напуснете сауната.

Черното злато на село Кушла, до което всички искат да се докоснат ВИДЕО

Също така пийте вода преди, по време и след процедурата. Случвало ми се е хора да колабират, след като са ползвали сауната. Най-честата причина е, че не са пили достатъчно вода“, обяснява Феликс.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Работническо дело

Работническо дело 02.06.2023 8:31

Крачунов духа

Филип

Филип 02.06.2023 10:43

Справя се като се включи в оргията.

Мразяспа

Мразяспа 02.06.2023 11:24

Звучи гнусно!

бачкатора

бачкатора 02.06.2023 11:32

Ебаница му е майката!

Кичка

Кичка 02.06.2023 14:27

кой знай кви оргии се въртят в тоя "прилежен" СПА

Браво

Браво 02.06.2023 17:09

Там се прави заварката с новата колежка