logo

Суперзвездите на Боливуд. Знаят ги повече хора, отколкото Ал Пачино или Никол Кидман...

Суперзвездите на Боливуд. Знаят ги повече хора, отколкото Ал Пачино или Никол Кидман...

Въпреки сладникавите снимки, животът на повечето от тях не е идеален

Рекха


Актрисата започва кариерата си на 12-годишна възраст, за да помогне на майка си, след като баща им ги е напуснал. Реха продължава да се снима. Има над 200 филма. Сега, въпреки че е над 60 години, тя изглежда невероятно, сякаш знае тайната на еликсира на младостта. Но красотата личният живот на красавицата не е розов. Съпругът й се самоубил. Дълго време беше влюбена в актьора Амитаб Баччан, но той не остави семейството заради нея, а след това, като цяло, прекратиха връзката си.

Амитабх Бачан

„В ръцете на Господ“ – златното бижу на Виетнам

Той се счита просто за божество в света на индийското кино. Славата му излезе след излизането на филма "Отмъщението и закона" и оттогава не е избледняла. Тази година той ще бъде на 77, и е в списъка на най-високо платените актьори в Боливуд. През последните години, разбира се, той се е променил, но не може да се каже, че актьорът е остарял. Нещо повече, Амитаб Баччан не е загубил своя чар.

Шридеви

Звездата се снима от детството си, в нейната филмография има над 200 филма. На 34 години след брака и раждането на децата й, тя се опитва да напусне кариерата си, но две години по-късно се връща в киното.

Въпреки това, не всички звезди на Боливуд изглеждат толкова добре на своите 60-70 години. Например, прочутата Рахи Гулзар (на 72 години):

Ако търсите изобилие от нудистки плажове, отидете в Крим!

И сега:

Митхун Чакраборти (69 години) също не е същият като в младостта си. И някак си и той не младее, за съжаление.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай