logo

Турист пред Айфеловата кула помоли Фейсбук за помощ! Това, което последва, ще ви накара да се търкаляте на пода

Турист пред Айфеловата кула помоли Фейсбук за помощ! Това, което последва, ще ви накара да се търкаляте на пода

Мъжът просто е застанал пред кулата с вдигната ръка и насочен пръст

Всички сме виждали снимките на туристи, застанали пред световни забележителности, от които благодарение на умели фотографи са се получили много любопитни кадри. Все по-голяма става манията за намиране на правилния ъгъл, при който да изглежда, че се целувате със Сфинкса, изправяте Кулата в Пиза, галите по главата някой велик владетел или някоя друга по-голяма щуротия.

Увлечен от модния фотографски тренд, турист пожела да си направи специален кадър пред Айфеловата кула в Париж. На него много му се прииска да има снимка, на която да изглежда, че е поставил пръста си на върха на кулата. По всичко личи, обаче, че не е случил на подходящия фотограф.

Трупове край световни забележителности разсмиват света! (СНИМКИ)

Мъжът просто е застанал пред кулата с вдигната ръка и насочен пръст. Тъй като позицията му е далеч от желаното, той се обръща към Фейсбук с молба за помощ: "Здравейте, имам нужа от помощ. Някой, който разбира от фотошоп. Бих искал пръстът ми да докосва върха на Айфеловата кула. Благодаря".

Бедният турист едва ли си е представял последвалата реакция в социалната мрежа. Той действително е залят от "редактирани" снимки, които могат да ви накарат да паднете от смях. Чувството за хумор на някои от отзовалите се стига доста далеч - те поставят пръста на мъжа над надпис "Айфелова кула", монтирали са до него самия Густав Айфел и дори са го накарали да "пипне" члена на прословутата статуя Давид на Микеланджело, понеже "нали искаше да пипнеш върха".

Вижте безумно смешната галерия от колажи на шегаджиите в социалната мрежа: 

Кошмарна реалност! Как да оцелеете докато разглеждате египетските пирамиди

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай