logo

Американски портал публикува най-красивите места за самостоятелно пътуване - сред тях и държава от Балканите

Американски портал публикува най-красивите места за самостоятелно пътуване - сред тях и държава от Балканите

В списъка попадат градове като испанската Севиля, калифорнийският Рединг, след това Банкок, Париж, Берлин...

Американският портал за храна, напитки, пътувания и развлечения Thrillist публикува история, озаглавена „15 места за самостоятелно пътуване в живота“.

Те посочват, че е важно да се правят самостоятелни пътувания, за да могат хората да се задоволят и да изпълнят желанията си, без да се съобразяват с желанията на своите спътници.

Те са поставили различни места в списъка, от малки градчета до забързани столици, където да се изгубиш е част от приключението.

Неймеген: Европейски град, за който почти никой не е чувал

Така в списъка попадат градове като испанската Севиля, калифорнийският Рединг, след това Банкок, Париж, Берлин... Посочват и държави като Уелс, Белгия, Ирландия, Мароко и Хърватия с някои от техните градове.

Похвалиха Хърватия

Въпреки че посочиха цяла Хърватия като идеална дестинация за самостоятелно пътуване, те също така подчертаха някои градове в страната, които трябва да бъдат посетени.

„Дубровник може да бъде много скъп. Въпреки това е един от най-туристическите хърватски градове. Но ако шофирате по крайбрежието на Далмация, ще намерите вино, морски дарове и места за слънчеви бани, за които можете само да мечтаете“, се казва в текста.

Най-скъпата в света: Суперяхта от злато, метеорити и кости на динозаври за 4,47 млрд. евро

Споменават се Паг, Задар и Стон.

„И без значение къде ще завършите нощта на това блестящо крайбрежие, седнете в бар с чаша местно червено вино и помолете бармана за препоръка за плаж на следващия ден“, пишат те.

 

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай