logo

Фатална грешка на туристка в ОАЕ. Полицията я отведе директно от зоната за инспекция на летището

Фатална грешка на туристка в ОАЕ. Полицията я отведе директно от зоната за инспекция на летището

Особено в последно време внимавайте да не нервничете и гримасничете, предупреждават препатили

Самолетът ни беше задържан 12 часа. Много обидно! Хората прекараха толкова много време на летището, а след това още 6 часа във въздуха на борда на самолета, под шума да двигателите двигателите, изтощени. За някои нервите се оказаха не толкова силни, колкото трябваше да бъдат, пише руска туристка в социалните мрежи.

Двигателите на самолета бяха изключени. Командирът пожела на всички приятна почивка. И пътниците, пляскайки с ръце, бутайки и дрънкайки багажа си, се втурнали да излязат от красивия лайнер.

Опашките на контролно-пропускателните пунктове тъкмо нарастваха. Самолетите пристигаха един след друг. А арабите, седнали на контрола, не се отличаваха с бързи реакции. Или може би ние, уморени, сме мислили така. Исках вече да съм на удобно легло в стаята си. Да почина, да се отпусна. Часът наближаваше 21:00.

Градът, в който се пресичат три държави

Уморените туристи въздишаха дълбоко и мърмореха. Линията се движеше бавно и никой не очакваше такава неприятна ситуация, която вече трябваше да се случи по всяко време.

Паспортите са проверени. Вече вземаме чантите от лентата и се отправяме към последната процедура, за да преминем в света на богатствата и удобството.

Пред три приятелки, три жени в напреднала възраст. Видно е, че са уморени и се сдържат с последно усилие. Но се опитайт да се усмихват. Много добре! Красавици!

Кажете ми, че пенсионерите не живеят добре! Хващам куфарчето на едната и помагам да стигне до апарага, снимащ роговицата на окото. Двама доволни тонирани „младежи“ вече бяха преминали през всички процедури за проверка, а последният се поколеба. Отново и отново, злобният арабин с неприятно лице насочва роговицата към камерата. Жената, както изглежда, се опитва да отвори по-широко очите си. А след това не издържа и се ухили на досадния човек в бяла роба.

Полицията се появи сякаш от земята. Те сякаш само това чакаха. Бяхме объркани от очите на оттеглящи се мъже в униформа, водещи жената за тънките й ръце.
Not experience. They'll sort it out.  (Не се притеснявайте. Ще се разберат.) Каза арабинът и посочи с ръка да тръгнем с изпъкнали очи към устройството.

Странни факти за Гърция, които ще ви шокират, ако не живеете там

Какво се случи тогава, не мога да кажа повече поради незнание. Трите приятелки вече не видяхме. Какво наказание понесе онази, не ни е известно. Имам надежда, просто им се поскарали. Но кой знае ... Все още измъчва, че не се намесих. Но дали би помогнало или навредило?

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

уеиожг

уеиожг 17.05.2020 13:02

Рускините вечно са недоволни и очакват към тях да има специално отношение. Е, не е така, проверките са задължителни за всеки.

Нищо

Нищо 17.05.2020 13:26

не разбрах ???? Всъщност за какво са я отвели жената?

Иванушка

Иванушка 18.05.2020 10:18

Глупости на търкалета! Просто написано за да се търси сензацията... Минавал съм на тази паспортна проверка хиляди пъти и никога не съм срещал "злобен арабин". Друг е въпросът, ако лицето е с някакви криминални прояви и се издирва. Дори и тогава нещата стават по много по-цивилизован начин.

1234685

1234685 18.05.2020 22:27

Арабите поздравяват анално всеки идиот търсещ приключения хабиби корарасик!

Умен

Умен 19.05.2020 8:17

Толкова написани глупости на едно място!