logo

Искате лукс за малко пари? Това е най-добрият град за скъпарска, но бюджетна ваканция СНИМКИ

Искате лукс за малко пари? Това е най-добрият град за скъпарска, но бюджетна ваканция СНИМКИ

Пътуващите ще трябва да платят около 59 долара на ден, за да наемат луксозно превозно средство, като Mercedes-Benz, и около 150 долара, за да се насладят на изискано изживяване

Всеки заслужава да се поглези от време на време. Но луксозното пътуване до отдалечен регион обикновено е на солена цена, особено когато търсите услуги от висок клас и петзвезден престой.

Освен ако, разбира се, не се отправите към Банкок, който е обявен за най-достъпния град за луксозно пътуване в света.

Според британския уебсайт Money.co.uk, тайландската столица, известна със своята туристическа сцена, предлага най-добрата стойност за луксозни преживявания, като наем на кола, престой в хотел и хранене в заведения със звезда Мишлен.

6 места, на които не бива да ходите след 35-годишна възраст

Пътуващите ще трябва да платят около 59 долара на ден, за да наемат луксозно превозно средство, като Mercedes-Benz, и около 150 долара, за да се насладят на изискано изживяване.

Невероятни градове, наподобяващи Венеция, които си заслужава да посетите СНИМКИ


Престоят в петзвезден имот в този южноазиатски град ще ви струва около $295, което е значително по-малко от най-скъпата дестинация в списъка: Париж, където престой в луксозен хотел възлиза на 1753 долара на нощ, според констатациите на Money.co.uk, цитирани от T+L.

Брюксел се нарежда на второ място в класацията на Money.co.uk на най-достъпните градове за луксозна ваканция с ограничен бюджет.

Столицата на Белгия, известна със своя шоколад и бира, е и най-евтината дестинация в Европа, особено що се отнася до цената на петзвезден хотел (680 долара) и наемане на луксозни коли (150 долара). Ястие със звезда Мишлен в Брюксел ще ви струва около $156.

Дестинация № 3 в списъка на Money.co.uk е Верона. Италианският град предлага втората най-ниска средна цена за спа хотел - само $177 на вечер.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай