logo

Малко градче в Хърватия бе обявено за най-добрата дестинация за меден месец в Европа

Малко градче в Хърватия бе обявено за най-добрата дестинация за меден месец в Европа

Цавтат предлага на влюбените сватбени услуги до ключ

За повечето двойки меденият месец е едно от най-красивите пътувания, които ще помнят до края на живота си, така че не е най-лесно да решат коя дестинация да посетят.

Според световноизвестния туристически портал European Best Destinations най-красивото място за меден месец в Европа се намира в Хърватия.

Става дума за малкото градче Цавтат, което се намира в южната част на Хърватия.

„Разположен на няколко минути от Дубровник и неговото международно летище, Цавтат предлага на влюбените сватбени услуги до ключ, както и безкрайни възможности за настаняване, съчетаващи 5-звездни хотели с изглед към морето, уелнес, спорт, плувен басейн, но също така и бутикови хотели, ресторанти край морето и модерни барове в сърцето на най-красивия залив в Европа“, пише споменатият портал.

Финландия предлага пътуване, което ви учи да бъдете щастливи

На второ място беше италианският скъпоценен камък Позитано, град, който според легендата е създаден от Нептун, богът на морето, който бил влюбен в нимфа.

Българка посети "синия град" в Мароко и си тръгна така, както никога не бе очаквала

Санторини зае трето място заради невероятните спиращи дъха залези, безкрайните гледки към яркото синьо на небето и морето и вечно разпознаваемите бели сгради.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

конфуций

конфуций 09.04.2023 13:21

Супер полезно: Как да се предпазим, ако цунами застигне хотела ни? Госпожа Бонго Бонго да ви опази. И тази сутрин си изтърка п утето в скалата на село.

Интелигентна

Интелигентна 09.04.2023 21:03

На 66 живота става приятен ;-)