logo

Невероятно вкусен хамбургер за 12 лири, който може да опитате само в Лондон (ВИДЕО)

Невероятно вкусен хамбургер за 12 лири, който може да опитате само в Лондон (ВИДЕО)

Лондон е град, който държи туристите в напрежение до последно. Или ще е с промяна във времето, или с това, което ще ви предложат в ресторанта. 

Например, гледаш как пред заведението спира супер скъпа кола и влизат вътре. Казвате си, че и вие искате да влезете вътре и да изпробвате друг стил на живот. 

Но вътре ви очаква изненада. Оказва се, че това е средностатистически за Лондон ресторант, но пък вътре може да опитате нещо много вкусно. 

Българка отиде на екскурзия в Турция и се влюби в това екзотично ястие! (ВИДЕО)

Заведението, което се намира на четири минути пеша от Тауър бридж предлага невероятни хамбургери за по 12 лири - доста евтина за Лондон цена. 

Всъщност това е клуб ресторант, но в него имат достъп и обикновените туристи. Ако е топло, може да седнете на терасата и да се насладите на гледката към Темза. 

За да не ви е студено, там са поставени и дървени огради, които препречват пътя на пронизителния вятър. На масите имате звънец, който ще извика сервитьора и той ще се погрижи за това да бъдете наистина вкусно нахранен. 

Имате любими филми? Може да ги изживеете сами с пътуване, ето как...

А хамбургерът си струва - от истинско телешко месо, с четири вида сирена, бекон, който е невероятно хрупкав, но и същевременно сочен, както и вкусни зеленчуци.

Хамбургерът е така запечен след това, че да могат продуктите допълнително да смесят вкусовете си, след това вътре се слагат и самите зеленчуци, както и невероятно вкусни пържени картофки. 

Ето и примерни цени в това заведение (в менюто не е уточнен размерът на порциите):

- Италиански кренвирши с горчица или наденичка - 3, 5 лири.

- Невероятно сочна пъстърва на грил - 13 лири.

- Прословутият британски стек - 24 лири, предлага се и допълнителен, трюфелен крем към ястието, който ще ви струва 2, 5 лири. 

- Пица "Маргарита", среден размер - 7, 95 лири. 

А ето в това видео може да видите още десет храни, които си струва да опитате в Лондон:

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай