logo

Мъж и жена се качиха на кораб за мечтания круиз, но преживяха истински ужас в каютата си

Мъж и жена се качиха на кораб за мечтания круиз, но преживяха истински ужас в каютата си

Пътниците на круизния лайнер Norwegian Cruise Line, пътуващ от Сингапур за Тайланд, намерили в каютата си двама членове от екипажа, които правели секс, съобщава The Sun.

64-годишният Боби Джаксън и неговата 62-годишна съпруга платили за едноседмично пътешествие 4, 8 хиляди паунда, но останали разочаровани от пътуването. 

Вижте отвътре най-големия круизен кораб, строен някога! Ще останете смаяни (СНИМКИ/ВИДЕО)

В началото се оказало, че трябва да чакат два часа настаняването на екипажа, преди да им покажат каютата. Когато най-накрая се добрали до нея, видели мъж и жена, които правели секс на леглото им. 

"Когато най-накрая попаднахме на кораба, веднага отидохме до бара за напитки, защото бяхме изтощени от горещината, а след това тръгнахме да търсим каютата си", разказва Мери Джаксън. 

По думите й, успели едва от трети опит да отворят вратата и в момента, в който влезли вътре, видели голи мъж и жена, които правели секс на леглото. 

"Веднага хлопнах вратата и отидох в съседната каюта, където беше сестра ми, бях травмирана от гледката", твърди британската туристка.

Когато съпрузите се обърнали за помощ към мениджъра, той отговорил, че не може да ги премести на друго място, защото лайнерът бил пълен. Наложило се да продължат пътешествието си в своята каюта. 

След завръщането си у дома съпрузите се обърнали към представителите на Norwegian Cruise Line и поискали обезщетение, но получили само намаление в размер на 400 паунда за следващото круизно пътуване. 

Върховното шопинг изживяване - най-страхотният круиз за пазаруване ще ви вземе акъла и ще ви разори

По-късно компанията започнала разследване на случая и обещала да се свърже със семейство Джаксън, за да обсъди с тях разумна компенсация. 

През юни почивката на Royal Carribean излезе от контрол и се превърна в петдневна вахканлия. През това време пътниците трябвало да посетят Кан, Ибиса и Палма де Майорка. Но купоните, които се разигравали на борда, били толкова бурни и безумни, че някои от туристите не издържали и напуснали кораба при първото му спиране на Ибиса./pochivka.blitz.bg.
 

Коментирай