logo

Руска актриса обясни колко лоша идея са известните закуски в басейн на Малдивите СНИМКИ

Руска актриса обясни колко лоша идея са известните закуски в басейн на Малдивите СНИМКИ

Изглежда, че звездите на шоубизнеса не забравят нито за минута красивите снимки за социалните мрежи, дори на почивка

Всеки, който отиде на Малдивите, иска да повтори кадрите в басейна с огромен плаващ поднос, на който се сервира закуската. Актрисата Екатерина Волкова преди няколко часа каза колко лоша идея е това.

Изглежда, че звездите на шоубизнеса не забравят нито за минута красивите снимки за социалните мрежи, дори на почивка. През последните години станаха популярни снимки на закуски в басейна, такива снимки споделиха Олга Бузова , Яна Рудковская , Олга Орлова и много други. Рита Дакота каза, че тази услуга е много търсена в хотелите в Бали и Малдивите, но призна, че е много неудобно да закусваш на вода.

5 неща, които никога да не казвате на една рускиня!

Този факт бе потвърден и от актрисата Екатерина Волкова, която със съпруга и дъщеря си е просто на един от Малдивските острови, наслаждавайки се на прекрасното време и релаксираща почивка. Звездата направи няколко снимки с голям поднос с храна край океана, но не се снима във водата, но честно призна, че закуската в басейна всъщност е неудобна.

„Първо, закуската пристига студена. 

Второ, вие непрекъснато се опитвате да поддържате тази тава в басейна, така че поне парче омлет или боб в домат да влезе в устата ви. Е, в последното. По време на закуска слънцето е в пика си. Максимално горещо.

10 причини да посетите Шри Ланка още сега!

Затова следващия път, когато известен блогър публикува подобна снимка, съчувствайте му - той вероятно се е потил, след това е замръзнал във водата, защото е избрал поне малко успешен кадър и в резултат на това е останал гладен и публикувал снимка, сигурно дъвче горещ омлет на бюфет. Какво направихме ние? В нашия случай дори не направихме снимка на тази красота, когато разбрахме, че това е очакване и реалност“, разсея мита за върха на лукса актрисата.

Феновете оцениха честността на актрисата, въпреки че отбелязаха, че наскоро Анна Семенович публикува снимка с поднос с храна в басейна и в същото време изглеждаше зашеметяващо. Може би Волкова просто не е готова да издържи неудобството в името на добрия кадър.  

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ghhhj

Ghhhj 20.03.2023 9:31

Обичам да убивам богаташи,богатите трябва да бъдат стъпкани и изкормени в адски мъки

Така е

Така е 20.03.2023 12:29

Едни мурзилки закусват в басейна на Малдивите, други по същото време залягат в окопите в Украйна, кой както е захлебил

Ужас

Ужас 21.03.2023 8:49

Това е защото краварите вечно пресират някоя държава. Мислят се за богове

Алекс

Алекс 21.03.2023 12:26

Няма срам

Хамрун Вадуцки

Хамрун Вадуцки 21.03.2023 17:32

Абе, чудя се , тия дето ги водя на Малдивите, що винаги се снимат сами, и не ме искат в кадър ?

Хахаха

Хахаха 21.03.2023 21:39

Кой спец яде боб в басейна?