logo

Кошмарно приключение! Велосипедист тръгна през Тибет и заседна сред глутница вълци

Кошмарно приключение! Велосипедист тръгна през Тибет и заседна сред глутница вълци

Kолелото му заседнало в калта, провизиите му свършили и бил обкръжен от глутница

Китайски велосипедист, който си беше поставил за цел да прекоси самостоятелно високопланинско тибетско плато, заседнал в близост до глутница вълци и оцелял 7 дни, хранейки с трева, съобщава scmp.com.

Фън Хао от китайски град Ханчжоу и неговата годеница Лин Си, в компанията на приятеля им Ли Чжинсън, решили да прекосят високпланинското плато Чантган в Тибетския автономен район на Китай.

Двойка затъна в блато с крокодили, спаси се по изненадващ начин

Приключенците възнамерявали да преминат през платото от запад на изток и да се доберат до провинция Цинхай. На десетия ден обаче, Фън Хао обявил, че ще продължи пътешествието си сам и взел провизиите на останалите колоездачи.

100-годишна баба разкри тайната си за дълъг живот

След няколко дни разтревожените другари на Фън започнали да го издирват, съобщили и в полицията. Спасители дълго издирвали изчезналия велосипедист, най-накрая го открили в изоставен камион край езерото Уланула. Той бил в окаяно състояние, но все пак жив.

Смъртоносно изживяване! Това е най-ужасяващият път в света (ВИДЕО)

Фън разказал, че колелото му заседнало в калта, провизиите му свършили и бил обкръжен от глутница вълци. През цялото време се хранел с трева и корени.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай