logo

Потрес: Бой между рускини и европейки в Тайланд завърши с отхапан пръст

Потрес: Бой между рускини и европейки в Тайланд завърши с отхапан пръст

В плажен клуб на остров Koh Phangan е имало конфликт с участието на туристи от Русия.

Ядосана пътничка на самолет пожела на спътниците й да умрат ВИДЕО

Според тайландски медии двойка рускини седяла на чували в бар. По това време жени от Великобритания и Германия с куче решили да заемат съседните места. Тази идея не се хареса на туристката от Русия. Тя влязла в спор с британката. 

Сервитьорът се намесил в случващото се, който позволил на дошлите гости да заемат празни места. След това обаче конфликтът не спрял.

Пътници се сбиха в самолет и стана масово меле ВИДЕО

По думи на приятел на британката, рускинята била ударена по главата. След това тя хванала зъбите си в ръката на нарушителя и отхапала върха на пръста на опонентката си. Между другото, пръстът се оказал среден. Дали е инцидент или жест, не се уточнява.

След инцидента руската двойка е спряна от полицейски екип. Както се оказа, туристите имали само паспортна снимка със себе си. Пуснати са в хотела за документи, като им било казано, че трябва да дойдат отново в полицията. Според журналисти обаче двойката не е спазила изискванията и е отлетяла за Малайзия.

Ранената британка, в опит да спаси пръста си, първо получила помощ в местна болница, а след това се прибрала вкъщи за операция по реплантация.

Харесайте pochivka.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!